Tiptop siivous

Kuinka toimimme?

Vaara kotisiivous hinnalla 30€/ tunti – vain 3 lyhyttä askelta

Kirjoita sijaintisi

Kirjoita siivottavan paikan ososite.

usein kysytyt kysymykset - UKK

Voinko tilata saman siivoojan useammin kuin kerran?
Säännöllisissä siivouksissa voi tilata aina saman siivoojan.Kertasiivouksien osalta emme valitettavasti voi taata samaa siivoojaa jokaiselle siivouskerralle.Jos olet ensin tilannut kertasiivouksen,tykästyit siivoojaamme ja haluat siirtyä säännölliseksi tilaajaksi järjestämme asian toivomuksesi mukaisesti.Siinä tapauksessa ole yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla info@tiptopfi.com..
Tuoko siivooja omat siivousvälineet?
Tarkoitus on Käyttää aina kodistasi löytyviä imuria ja moppia.Siivousaineiden ja -tarvikkeiden osalta päätät itse tuoko siivoojaa ne mukanaan,vai käyttääkö hän kodistasi löytyviä siivousaineita ja -tarvikkeita. Jos valitset tilausta tehdessäsi, että siivooja käyttää kodistasi löytyviä siivousaineita,varmistathan että aineet löytyvät kotoasi..
Voinko vaihtaa siivoojaa?
Kyllä voit. Jos jostakin syystä haluat vaihtaa siivoojaa, pyydämme, että olet yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostilla info@tiptopfi.com.
Mitä jos siivooja on myöhässä?
Siivojan myöhästyminen ei vaikuta siivouksen kestoon. Ilmoitamme etukäteen jos siivoojaa on myöhässä ja ratkaisemme tilanteen parhaiten sinulle sopivalla tavalla.