Tiptop siivous

Tuki

 

Usein kysytyt kysymykset

Miten voin tilata siivouspalvelun?

Voit helposti varata siivouspalveluja nettisivujemme kautta valitsemalla "Tilaa nyt!" Komentoruutu, joka sijaitsee tiptopfi.com-kotisivun oikeassa yläkulmassa. Seuraavalla sivulla on valmis ja helposti täytettävä lomake varauksen tekemiseen. Täytä kaikki yksityiskohdat, kuten asuinkaupunkisi, siivouksen päivämäärä, siivouksen yksityiskohdat, aika, hinta, maksutapa, kommenttisi, lahjakortit jos on tarpellista, henkilökohtaiset tiedot, nimi, puhelin, sähköpostiosoite, salasana. Ja valitse sitten "TILAA NYT!" Heti kun varauksesi lomake on täytetty, tallennettu ja vastaanotettu, ilmoitamme lähialueellasi oleville siivouspalveluita tarjoaville tahoille.

Miten voin rekisteröityä siivouspalvelun tarjoajaksi?

Voit rekisteröityä napsauttamalla kotisivun oikeassa yläkulmassa olevaa kenttää 'kirjaudu' tai sivuston alaosan "ryhdy kumppaniksi" linkkiä klikkamalla ja täyttämällä seuravalla sivulla olevan lomakeen. Rekisteröityminen on ilmainen ja tapahtuu automaattisesti. Ilmoittautumisen yhteydessä annat yhteystietosi, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi, nimesi, puhelimen numeron ja postiosoitteesi, työkokemuksesi, päivä ja aika, jolloin olet käytettävissa yms. Lisäksi sinä päätät vapaasti kuinka paljon työtä teet ja milloin teet. Rekisteröitymisesi jälkeen otamme yhteyttä puhelimitse haastattelua varten.

Voinko hyödyntää kotitalousvähennystä?

Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kotitalousvähennys on vuonna 2017 50% maksamasi palvelun hinnasta ja se hyvitetään sinulle henkilökohtaisessa verotuksessa. Kotitalousvähennyksen vuosittainen omavastuuosuus on 100€ ja enimmäismäärä 2400€. Voit lukea kotitalousvähennyksestä lisää Verohallinnon sivulta, www.vero.fi

Mitä erikseen tilattavat palvelut ovat?

Ne ovat: Silittäminen (arviolta 4-8 paitaa) (30 min) Jääkaapin sisäpintojen puhdistus (30 min) Uunin puhdistus sisäpuolelta (30 min) Ikkunoiden pesu (120 min) Saunan pesu (60 min) Roskakaapin sisäpuolen puhdistus (15 min)

Mitä kuuluu peruspalveluun?

Kaikkien tasopintojen pölynpyyhintä johon siivooja yltää, alle 180cm korkeus. Lattioiden ja mattojen imuroiminen, lattioiden kosteuspyyhkiminen, jos lattiamateriaali sellaiseen soveltuu, lasipintojen ja peilien puhdistaminen, roska-astian tyhjentäminen, puhdistaminen ja kierrättäminen. Pesualtaan, suihkun, kylpyammeen ja WC:n puhdistaminen, kaikkien alle 180 cm korkeudella olevien tasopintojen pölypyyhkiminen, lattioiden ja mattojen imuroiminen, lattioiden kosteuspyyhkiminen, jos lattiamateriaali sellaiseen soveltuu, lasipintojen ja peilien puhdistaminen, roska-astian tyhjentäminen, puhdistaminen ja kierrättäminen. Keitiiön kohdalla pesualtaan puhdistaminen ja astianpesukoneen täyttäminen tai tyhjentäminen. Jääkaapin, mikroaaltouunin, pesukoneiden ja muiden kodinkoneiden ulkoisten pintojen puhdistaminen. Kaikkien alle 180 cm korkeudella olevien tasopintojen pölypyyhkiminen, lattioiden ja mattojen imuroiminen, lattioiden kosteuspyyhkiminen, jos lattiamateriaali sellaiseen soveltuu. Lasipintojen ja peilien puhdistaminen. Roska-astian tyhjentäminen, puhdistaminen ja kierrättäminen.

Mitä jos en ole tyytyväinen siivoukseen?

Pyydämme palautteesi siivouksesta heti sen valmistuttua. Mikäli et palautteesi perusteella ole tyytyväinen siivoukseen, otamme sinuun pikaisesti yhteyttä; yhdessä löydämme varmasti hyvän ratkaisun tilanteeseen

Miten saan rahani takaisin jos peruutan tilauksen?

Mikäli joudut peruuttamaan tehdyn varauksen, palautamme maksusi täysimääräisenä viikon sisällä peruutuksen vastaanottamisesta. Huomioithan, että alle 48 tuntia ennen siivousta tehdystä peruutuksesta veloitamme Tilausehtojemme mukaisesti 1 tunnin siivousta vastaavan summan.

Voinko luovuttaa siivoojalle avaimeni?

Voit sopia avainten luovuttamisesta suoraan siivojan kanssa hyödyntäen siivoojalla olevaa avaintenluovutuslomaketta. Avainten luovuttaminen on kuitenkin aina sinun ja siivoojan välinen asia.

Voinko olla kotona siivouksen aikana?

Voit! Suosittelemme kuitenkin, että annat siivoojalle työrauhan ja vietät ajan esimerkiksi harrastustesi parissa. Voit siis olla kotona tai viettämässä aikaa muualla. Sinä päätät!

Miten toimin siivoojan saapuessa kotiini?

Ensimmäisellä siivouskerralla Suosittelemme, että käyt yhdessä siivoojan kanssa läpi kotisi erityispiirteet, jotta hän voi huomioida ne työskennellessään. On hyödyllistä, jos mahdollisesti lattialla olevat tavarat kuten lelut, pyykit ja taloustavarat keräät pois ennen kuin siivoja saapuu. Ole huoletta, siivoojat ovat alansa ammattilaisia ja osaavat myös kysyä tarvitsemansa asiat.